Bez struje danas brojna sela

Zbog radova na mreži bez struje će 9 do 15 sati biti Trubina i Cerovo, a od 11 do 13 časova Čokrlije, Pavino Polje, Kovren, Bliškovo, Stožer, Tomaševo, Grančarevo, Žaljevo, Lijeska, Pisana Jela i Barice, saopštili su  iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Danas će od 10 do 12 časova biti vršeno ispiranje vodovodne mreže, pa će biti smanjen pritisak na području cijele opštine, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražile su 52 osobe, a dežurne  ekipe su četiri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena jedna beba.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da  se uredan željeznički saobraćaj očekuje do kraja dana.

U Crnoj Gori danas malo do umjereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima i uglavnom suvo. Tokom jutra na sjeveru, po kotlinama magla. U sjevernim predjelima i na primorju, povremeno će duvati umjeren do pojačan vjetar, južnih smjerova. Najviša dnevna temeparatura vazduha 11 do 22 stepena.

U većem dijelu zemlje, saobraća po suvim putevima, uz dobru vidljivost. Iz Auto-moto saveza (AMSCG) su upozorili da je na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća pojava sitnijih odrona i savjetovali vozače da voznju prilagode trenutnom stanju na putu i poštuju pravila saobraćaja.