Uredno snabdijevanje vodom i strujom

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a tokom dana nijesu planirana isključenja, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Na  području opštine uredno je snabdijevanje električnom energijom, a tokom dana nijesu planirani radovi na elektro mreži i dalekovidima, saopštili su iz CEDIS-a.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 66  sugrađana, a dežurne  ekipe su 6 puta intervenisale na terenu.

U Crnoj Gori saobraća nesmetano, saopštili su iz Auto-moto saveza i savjetovali oprezniju vožnju zbog mogućih sitnih odrona. Na magistralnom putu Cetinje-Budva na dionicama Košljun-Zavala i Brajići-Lapčići, kao i na regionalnom putu Bioče – Mateševo zbog sanacija, saobraćaj će biti potpuno obustavljen za sve kategorije vozila od deset do 14 sati. Na magistralnom putu Kolašin-Mojkovac je, zbog geotehničkih istražnih radova, režim saobraćaja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti. U popodnevnim satima, u planinskim oblastima na sjeveru, tek ponegdje moguća kratkotrajno kiša ili grmljavina. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv. Jutarnja temperatura biće od tri do 13, najviša dnevna od 20 do 28 stepeni.