Uredno snabdijevanje vodom

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će sjutra od 9 do 16 sati ostati Voljavac, Žiljak, Ušanovići, Božovića polje, Dobrakovo, Voljavac, Njegnjevo, Stožer 2 i Slijepač most – Pali, struju od 9 do 17 sati neće imati Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Pex-Impex, Zminac i Repetitor 'Kurilo'. Bez struje će od 15 do 20 sati ostati Šipovice, a do 14:30 časova Muslići, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 63 sugrađana, dok je dežurna ekipa devet puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopšteno je sa bjelopoljske stanice.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija na terenu.

Saobraća se po pretežno suvim   kolovozima  .Duž klisura i usjeka  skrećemo pažnju na pojavu sitnih odrona.  Na dionicama gdje se izvode radovi neophodno je poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije

Pretežno sunčano. U popodnevnim satima i tokom noći uz promjenljivu oblačnost, ponegdje kiša ili pljusak sa grmljavinom, prvenstveno u sjevernim i centralnim predjelima. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 22 do 30 stepeni.