I danas radovi na elektro mreži

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će sjutra od 9 do 16 sati ostati  Gornja Crnča, Voljavac, Čokrlije-Rajkovići, Potoci, Stožer, Lozna, Džukeljska Jama i Barice-škola, od 9 do 17 sati Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Pex-impex, Zminac i repetitor 'Kurilo', saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija na terenu.

Saobraća se po pretežno suvim   kolovozima  .Duž klisura i usjeka  skrećemo pažnju na pojavu sitnih odrona.  Na dionicama gdje se izvode radovi neophodno je poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije

U južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano i toplo, tokom prvog dijela dana slab i umjeren razvoj oblačnosti i uglavnom suvo. Na sjeveru promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali ponegdje i kiša, uglavnom u prijepodnevnim satima povećana oblačnost, ponegdje kiša, a tokom popodneva razvedravanje. Vjetar povremeno umjeren do jak, sjeverni i sjeveroistočni, krajem dana i tokom noći, na udare i veoma jak. Najviša dnevna temperatura vazduha 14 do 29 stepeni.