Očekuje se pojačana frekvencija vozila

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

U Crnoj Gori se danas u saobraćaju očekuje umjerena, tokom dana pojačana frekvencija vozila, saopštili su iz Auto moto saveza i savjetovali opreznu vožnju i izbjegavanje putovanja u najtoplijem dijelu dana.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas u terminu od 9 do 16 sati biti Rakonje, Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Pex-impex, Zminac, Repetitor 'Kurilo', Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Goduša, Ličine, Osmanbegovo selo, Šipovice, Stubo, Vrh, Negobratina, Sipanje, Sušica, Lazovići, Čampari, Đalovići, Dupljaci, Moravac, Džukeljska jama, Potoci, Lješnica, Njegnjevo i Voljavac, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 68 sugrađana, dok je dežurna ekipa sedam puta intervenisala na terenu.

Loklani vozovi jutros  saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano i veoma toplo.Na sjeveru poslijepodne u kontinentalnim predjelima slab do umjeren razvoj oblačnosti.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera.Jutarnja temperatura od deset do 26, najviša dnevna od 26 do 38 stepeni.