Bez struje danas veći dio Vraneške doline

Zbog radova na elektromreži bez struje će od  devet do 15 sati biti Tomaševo, Potrk, Lijeska, Barice, Grančarevo, Ujniče i Sipanje, saopštili su u CEDIS-u.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, kazali su Vodovodu-Bistrica

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražila je 68 osoba, a dežurne  ekipe  su  5 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

U Crnoj Gori jutros su uslovi za vožnju povoljni, saopštili su iz Auto-moto saveza. Iz AMSCG su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu, naročito na dionicama gdje je zbog radova izmijenjen rezim vožnje. Iz AMSCG su kazali da će zbog izvođenja rekonstrukcije dionice magistralnog puta Ribarevina – Mojkovac na lokalitetima Lepenac i Stevanovac režim saobraćaja biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Sunce, kiša, pljuskovi, grmljavina...

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a povremeno i mjestimično se očekuju kiša, pljuskovi i grmljavina.vjetar će biti umjeren do jak, južnih smjerova, kratkotrajno i sjeverni. Jutarnja temperatura vazduha od 11 do 22, najviša dnevna od 21 do 32 stepena.