Na Luštica Bay sajmu zapošljavanja u hotelu Franca ,150 slobodnih radnih mjesta (VIDEO)

Više od stotinu radnih mjesta u Luštici Development, The Chedi Luštica Bay i Mamula Island hotel predstavljeno je na Luštica Bay sajmu zapošljavanja, koji se danas održava u Hotelu Franca. Jednodnevni sajam zapošljavanja namijenjen je kandidatima koji žele da se informišu o različitim mogućnostima za posao, na licu mjesta razgovaraju sa poslodavcem i predaju radnu biografiju.

Poželjno je prethodno iskustvo u radu na sličnim pozicijama ali će prednost imati dobre komunikacione i organizacione vještine, saopštili su iz ove kompanije. Radne pozicije su otvorene u sektorima hrane i pića, domaćinstvu, transportu, sektoru sporta i rekreacije, te organizacije događaja, odnosa sa klijentima i kvalitet i kontrolu.

“Luštica Development je u potrazi za sto pedeset novih radnika na preko pedeset različitih pozicija. U pitanju su pozicije u sektorima hrane i pića, domaćinstvu, transportu, sektoru sporta i rekreacije, te organizacije događaja, odnosa sa klijentima, kvalitetu i kontroli. Što se tiiče benefita rada u ovim hotelima, to su prije svega rad u jednom internacionalnom okruženju, rad u dinamičnom okruženju, mogućnost dugoročnog radnog angažmana i profesionalnog daljeg usavršavanja”, kazala je u izjavi za Radio Bijelo Polje, Jelena Višić iz sektora za ljudske resurse, dodajući da zaposleni imaju mogućnost građenja internacionalne karijere.

 

Autorka: Tanja Dangubić

Foto i video: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                         

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE