Vodu i dalje prokuvavati prije upotrebe

Voda iz gradskog vodovoda i dalje je neispravna za piće, pa je prije upotrebe treba prokuvati, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, dodajući da je zbog obilnih padavina došlo do zamućenja na vodoizvorištu Bistrice.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 9 do 15 sati biti Tomaševo, Muslići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Barice, Pisana Jela, Pavino Polje, Kovren, Gorice, Bliškovo, Stožer, Grančarevo, Ujniče, Kisjela Voda, Sutivan, Njegnjevo, Gubavač, Bistrica, Konatari, Kanje, Milovo, Mioče, Kukulje, Sela, Strojtanica, Orahovica, Kneževici, Mojstir, Jablanovo i Požeginja, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je  58 sugrađana, a dežurne  ekipe  su  devet  puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, dok je međunarodni brzi voz, koji saobraća na relaciji Beograd-Bar jutros kasnio 40 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori se usljed povoljnih vremenskih uslova nesmetano saobraća na cijeloj putnoj mreži.Iz Auto-moto saveza (AMSCG) saopšteno je da je frekvencija vozila umjerena do pojačana tokom dana.

U Crnoj Gori danas pretežno sunčano i toplo, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti. Tokom jutra na sjeveru po kotlinama magla, a u popodnevnim satima, prvenstveno u planinskim predjelima, ponegdje moguća kratkotrajna nestabilnost. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 22 do 34 stepena.