Bez struje danas brojni potrošači, vodosnabdijevanje uredno

Zbog planiranih radova na elektro mreži bez struje će u terminu od osam do deset časova ostati područje u okolini zgrade suda i Opštine Bijelo Polje, a od osam do 18 sati Tomaševo, Glibavac, Potrk, Obod, Zaljevo, Lijeska, Sokolac, Pisana Jela, Kameno Polje, Barice, Čokrlije, Pavino Polje, Grab, Vergaševići, Kovren, Bliškovo, Stožer, Slatka, Bijeli Potok, Grančarevo, Kičava i Biokovac, saopštili  su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a voda se redovno hloriše pa je hmijski i bakteriološki potpuno ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog gana ljekarsku pomoć zatražilo je 75 sugrađana, a dežurna ekipa je tri puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata nijesu imali intervencija na terenu.

Na putevima u našoj zemlji saobraćaj se obavlja po mjestimično mokrim i klizavim kolovozima saopštili su iz Amscg, i apelovali na vozače da poštuju saobraćajne propise.

U južnim predjelima pretežno sunčano i toplo, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti. Na sjeveru promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a u popodnevnim satima, prvenstveno u planinskim oblastima, ponegdje moguća kratkotrajno kiša i grmljavina. Vjetar mjestimično umjeren do jak, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 20 do 35 stepeni.