I danas višesatna isključenja struje

Zbog radova na elektro mreži bez struje će do 15 sati biti Rasovo, dok će do 18 sati bez napajanja električnom energijom biti Tomaševo, Potrk, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Pisana Jela, Kameno Polje, Glibavac, Barice, Čokrlije, Pavino Polje, Grab, Vergaševići, Kovren, Bliškovo, Stožer, Slatka, Bijeli Potok, Grančarevo, Kičava i Biokovac, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a voda se redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki potpuno ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 46 sugrađana, a dežurna ekipa je šest puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su dvije bebe.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).Iz AMSCG su savjetovali vozačima da prilagode vožnju trenutnim uslovima na putu i da poštuju pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i toplo.Kako je saopšteno iz Hidrometeorološkog zavoda, na sjeveru u popodnevnim satima slab i umjeren razvoj oblačnosti.Vjetar slab do umjeren, uglavnom sjevernih smjerova. Najviša dnevna od 22 do 36 stepeni.