I danas višesatna isključenja struje u našoj opštini

Zbog radova na elektro mreži bez struje  će    od  9 do 15 časova biti Kisjela Voda, Njegnjevo, Kukulje, Sela, Sutivan, Gubavač, Dobrakovo, Kanje, Milovo, Bistrica, Požeginja, Mojstir i Zminac,saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskom naseljima je uredno, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu –Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražila  je  91 osoba, dok je 6 intervencija  obavljeno na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

U Crnoj Gori saobraća se  nesmetano zbog povoljnih vremenskih prilika. Pojačan intezitet saobraćaja očekuje se tokom dana na svim važnijim putnim pravcima u Crnoj Gori, naročito prema moru, saopšteno je iz Auto-moto saveza. Oni su savjetovali vozače za strpljenje u vožnji i preporučili da za putovanje koriste rane jutarnje ili kasnije večernje sate.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, povremeno i mjestimično kiša ili pljusak sa grmljavinom.Više padavina u drugom dijelu dana i u sjevernim predjelima, dok se na jugu očekuje više sunčanih perioda. Vjetar uglavnom slab do umjeren promjenljivog smjera, tokom noći sjeverni. Jutarnja temperatura vazduha od 11 do 24, najviša dnevna od 21 do 34 stepena.