Bez struje danas područje pavinopoljske mjesne zajednice

Zbog radova na elektro mreži bez struje  će  do 15 časova biti  Pavino Polje, Mahala, Čokrlije, Bijeli Potok, Grab, Vergaševici, Kovren, Bliškovo, Stožer, Gorice i Kičava, saopštili su iz CEDIS-a.

Na području grada  i prigradskih naselja vodosnabdijevanje je  uredno, a voda je hemijski I bakteriološki ispravna za piće,  saopšteno je iz Vodovoda-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je  66 sugrađana,  a dežurne ekipe su tri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođeno je 5 beba.

U Crnoj Gori se tokom dana očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, a vozačima se savjetuje da vožnju prilagode saobraćajnim i vremenskim uslovima. Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati

U Crnoj Gori danas će biti pretežno ili djelimično sunčano, a poslijepodne promjenljivo oblačno, ponegdje uz kratkotrajnu kišu ili pljusak sa grmljavinom, uglavnom u planinskim predjelima. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od deset do 22, najviša dnevna od 21 do 34 stepena.