Višesatna isključenja vode i struje

Zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži bez vode će  do 14 časova biti Pruška, a od 11 sati i 30 minuta do 17 sati Ravna Rijeka, Ribarevine, Kruševo, Rakonje, Rasadnik, Medanovići i jedan dio Zaimovića livade, dok će u ostalim djelovima grada vodosnabdijevanje biti uredno, saopštili su u Vodovodu-Bistrica.

Zbog radova  na elektro mreži struju do 15 časova neće imati Boljanina, Rasovo i Pripčići, dok će na ostalom području opštine snabdijevanje električnom enenrgijom biti uredno, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 73 sugrađana,  a dežurne ekipe su 3 puta  intervenisale na terenu. 

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog vikenda rođene su tri bebe.

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano na većini puteva, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore. Oni su upozorili da je na pojedinim dionicima na sjeveru vidljivost smanjena zbog magle i savjetovali vozače da voze oprezno i prilagođeno saobraćajnim i vremenskim uslovima. Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar slab do umjeren, u jutarnjim satima, uglavnom na jugoistoku umjeren do pojačan, sjeverni. Najviša dnevna temperatura biće do 33 stepena