Danas bez isključenja struje

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a u slučaju isključenja građani će biti blagovremeno  obaviješteni, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 52 sugrađana, a dežurne ekipe su šest puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni  vozovi saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz mjestimično smanjenu vidljivost u sjevernim predjelima, saopšteno je iz Auto-moto saveza. Oni su kazali da su sitniji odroni mogući na dionicama koje prolaze kroz usjeke i vozačima savjetovali da poštuju sva ograničenja i zabrane definisane postavljenom signalizacijom.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano. Vjetar uglavnom slab, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 13 do 22 stepena.