Informativno predavanje ,,Zašto je dobro znati NLP” u utorak u Bijelom Polju

Informativno predavanje ,,Zašto je dobro znati NLP” prvi put će biti odžano u Bijelom POlju, na Ekonomskom fakultetu, u utorak 13. novembra sa početkom u 18 časova.

Bjelopoljci će imati priliku da prvi put čuju kako je nastao NLP, zašto je koristan, gdje se može isti primijeniti i koje to tehnike mogu brzo naučiti.

,,NLP je metodologija koja postaje sve popularnija, služi unapređenju ličnih potencijala, profesionalnih vještina i znanja, a nastala je iz psiho terapije. Punu primjenu ima u biznisu, poslovanju, prodaji, marketingu, sferi sporta i uopšte međuljudskih odnosa, odnosno u svim onim relacijama gdje je neophodno da komunikacija bude na što kvalitetnijem nivou. NLP se jednostavno izučava, međutim rezultate koje daje su dugotrajni i dovode do trajnih promjena , ukoliko oni koji proučavaju NLP  žele da ih sprovedu u svoju praksu”, kazala je za Radio Bijelo Polje, NLP trener i osnivač NLP Network-a, Danka Ćetković.

Shodno interesovanju, ističe Ćetković, planiran je i dalji nastavak edukacija.

Kako je naglasila Ćetković predavanje se organizuje na inicijativu bivših polaznika koji su  završili edukaciju.

Prisustvo predavanju je besplatno, a broj mjesta je ograničen, zato svoje mjesto možete rezervisati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili 069 564 117

Autorka: Eldina Bećirović

Foto: NLP Network Podgorica

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE