Radionica „Coca-Cola podrška mladima“ počinje sjutra u Bijelom Polju

Kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora, u saradnji sa opštinom Bijelo Polje, organizuje radionicu „Coca-Cola podrška mladima“, koja će se od 6. do 8. decembra održati u bjelopoljskom Centru za kulturu.

Radionica je namijenjena nezaposlenim od 18 do 30 godina, koji žele da steknu nove lične i profesionalne vještine, kako bi postali konkurentni na tržištu rada, a tokom tri dana trajanja polaznici će proći test profesionalne orijentacije, kako bi bolje upoznali sebe u poslovnom smislu i shvatili na čemu treba da rade i koje vještine da unaprijede.

“Učiće o poslovnoj administraciji, kako da uspješno komuniciraju i upravljaju projektima, kako da pišu CV i motivaciono pismo, te kako treba da se predstave budućem poslodavcu na razgovoru za posao”, navodi se u saopštenju Coca-Cola kompanije.

Radionica je  besplatna za sve polaznike, interaktivnog je karaktera, a pored teorijskog dijela polaznici će imati priliku da naučeno primjene kroz timske praktične vježbe.

“Svi polaznici po završetku edukacije dobijaju sertifikat. Tu se ne završava njihovo usavršavanje, jer polaznici takođe dobijaju pristup online platformi, na kojoj u svakom trenutku mogu da pristupe dodatnim edukativnim materijalima”, dodaje  se u saopštenju. 

Kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora drugu godinu za redom organizuje program „Coca-Cola podrška mladima“, kako bi pomogla mladima da se pripreme za tržište rada. Pored Bijelog Polja, radionice su održane u Podgorici i Nikšiću, a zbog velikog interesovanja biće održana još jedna radionica u Podgorici.

Program se realizuje u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje i Ministarstvom rada i socijalnog straranja Crne Gore u Podgorici, Nikšiću i Bijelom Polju.

 

izvor i foto: Kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE