Danas uredno snabdijevanje vodom

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, i za danas nema planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i podsjetili da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 40 sugrađana, dok je dežurna ekipa sedam puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog vikenda rođene su dvije bebe.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, dok međunarodni kasne.

SAOBRACA SE PO MJESTIMICNO MOKRIM KOLOVOZIMA, A  NA PUTEVIMA NA  SJEVERU IZRAZENA JE I POLEDICA. VIDLJIVOST JE MJESTIMICNO SMANJENA. OVAKVO VRIJEME POGODUJE I STVARANJU ODRONA.VOZACIMA SKRECEMO PAZNJU NA OPREZ . NEOPHODNO JE VOZNJU PRILAGODITI TRENUTNOM STANJU NA PUTU I POSTOVATI PRAVILA SAOBRACAJA. U VREMENSKOM PERIODU OD 15.11.2018. GODINE DO 31.03.2019. GODINE UPOTREBA ZIMSKE OPREME JE OBAVEZNA NA PUTEVIMA GDJE JE TO NAZNACENO SAOBRACAJNOM SIGNALIZACIJOM BEZ OBZIRA NA VREMENSKE PRILIKE.

U južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano, uz povremeno malu do umjerenu oblačnost. Na sjeveru, promjenljivo oblačno, ponegdje sa slabim padavinama. Vjetar sjevernih smjerova, mjestimično umjeren do pojačan, ponegdje na udare i jak. Najviša dnevna temperatura vazduha 0 do 17 stepeni.