Bez struje danas Sutivan i Srđevac

Zbog radova na elektro mreži bez struje će do 15 sati biti Sutivan i Srđevac, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema, dodajući da će na ostalom području naše opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše, pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 48 sugrađana, a dežurne ekipe su pet puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena nijedna rođene beba.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Jutros se saobraća po pretežno suvim kolovozima, a na putevima na sjeveru izražena je poledica, a vidljivost je mjestimično smanjena. Ovakvo vriejme pogoduje stvaranju odrona, pa iz AMSCG skreću pažnju na oprez.

Na sjeveru Crne Gore dans promjenljivo oblačno, hladno i uglavnom suvo vrijeme, a u južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren, tokom prijpodneva u južnim predjelima ponegdje pojačn I jak, sjevernih smjerova.Najviša denvna emperatura vazduha kretće se od  -4 do 14.