Pruška od sinoć bez vode, u više naselja smanjen pritisak vode

Naselje Pruška od sinoć je bez vode zbog kvara na glavnom distributivnom cjevovodu a u Nedakusima, Industrijskoj zoni, Potkrajcima, Sutivanu i Konatarima  smanjen je pritisak vode, saopštili su iz Vodovoda „Bistrica“, dodajući da se  normalno vodosnabdijevanje u ovim naseljima očekuje  tokom dana,

Zbog radova na elektro energetskim objektima bez struje će do 17:00 časova biti  Kisela voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje,Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir.  Struju od  7:30 do 8:30 i od 16:00 do 17:00 časova neće imati Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana jela, Šljemena, Barice-Škola. Bez napajanja od  09:00 do 14:00 biće  Ravna Rijeka, Gevčina-Tusto i Zminac, od 09:00 do 10:00 Rijeka-Ćukovac i od 09:00 do 12:00 časova Kostići, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata zatražilo  je 70 osoba, a dežurne ekipe su 8 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su dvije bebe.

 U Crnoj Gori jutros saobraća po mokrim i klizavim putevima, i da je vidljivost mjestimično smanjena. Na putevima duž klisura i usjeka mogući su sitniji odroni, a na pojedinim dionicama zbog obilnih padavina ima zaostale vode. Iz AMSCG su apelovali na vozače da poštuju saobraćajne propise i vožnju prilagode vremenskim uslovima.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno oblačno i kišovito, sa povremenim pljuskovima i grmljavinom.Mjestimično se očekuju obilne količine padavina.Vjetar južni, umjeren do jak, na udare ponegdje i veoma jak, u popodnevnim satima će postepeno slabiti. Jutarnja temperatura od 7 do 18, najviša dnevna od 9 do 21 stepen.