Warning: exif_read_data(): Unable to open file in /home/wwwradio/public_html/includes/application.php on line 263
BOX OFFICE - Radio Bijelo Bolje

Cars 3

16 6 cars3Zapostavljen zbog novih lica na trkačkoj sceni, legendarni autić Lightning Mcqueen odjednom biva izbačen iz sporta koji obožava više od svega na svijetu.

Kako bi ponovo postao konkurentan, on će zatražiti pomoć mlade nabrijane tehničarke koja ima lične planove za pobjedu, inspiraciju pokojnog Hudsona Horneta, kao i malo sreće.

Read more...

Snimanje dugometražnog filma “Filter” privodi se kraju

14 6 filterNajveći dio švedsko-crnogorske koprodukcije dugometražnog igranog filma “Filter” u režiji Dražena Kuljanina, švedskog reditelja našeg porijekla, završen je snimanjem posljednje scene čija se radnja odvija u Švedskoj. Film se realizuje u produkciji Film facility iz Švedske i crnogorske Galileo production.

Read more...

“Putovanje”, priča o dva politička titana

9 6 putovanja trejlerPoslije 40 godina sukoba u Sjevernoj Irskoj, vodeći igrači sastali su se u Sent Andresu kako bi dogovorili konačan i trajni mirovni sporazum. Uspjeh pregovora zavisio je od Ijana Pejslija i Martina Mekginisa, dva zakleta neprijatelja. A ko su zapravo bili oni?

Odgovor daje film “Prijatelji” zasnovan na istinitoj priči.

Film „Putovanje“ na vrlo realan način prikazuje dva politička titana koji nakon mnogo godina neslaganja pronalaze zajednički jezik i započinju prijateljstvo koje će trajati do smrti Pejsilija 2014. godine.

Read more...

Veliko finale “Igre prijestola” tek 2019.

6 6 game of thronesU nedavnom intervjuu za Entertainment Weekly, direktor programa HBO, Kejsi Blojs, otkrio je da još uvijek nije sigurno kad će biti prikazano finale hit serije “Igra prijestola”.

I sedma sezona nam stiže malo kasnije nego inače, a moguće je da ćemo na posljednju, osmu sezonu još duže čekati, čak do 2019. godine.

Read more...

gradjani novinari