Warning: exif_read_data(): Unable to open file in /home/wwwradio/public_html/includes/application.php on line 263
BOX OFFICE - Radio Bijelo Bolje

Live by Night

15 8 Live by NightKrimi / Drama

Radnja filma smještena je u doba prohibicije i govori o nekoliko pojedinaca i njihovom poslovanju u svijetu organiziranog kriminala …

Read more...

War for the Planet of the Apes (2017)

08 08 box planeta majmuna posterCaesar i njegovi majmuni bivaju prisiljeni boriti se u velikom konfliktu sa ogromnom vojskom ljudi koju predvodi nemilosrdni Colonel (Woody Harrelson).

Read more...

Stiže film po knjizi Stivena Kinga

4 8 mracna kulaNajnovija ekranizacija romana Stivena Kinga “Mračna kula” jedan je od filmova koji se isčekivao ovog ljeta. Još od kada je odlučeno da će Idris Elda da igra revolveraša Rolanda podigla se velika prašina, a da li je sve bilo opravdano domaća publika će moći da provjeri uskoro.

Read more...

Prošlo je 18 godina od “Noža”: Cvetković i Laušević ponovo u kadru

3 8 lausevic cvetkovicNa snimanju filma “Volja sinovljeva” u režiji mladog Nemanje Ćeranića u Boru vlada sjajna atmosfera, a najviše se zabavlja, čini se, Sergej Trifunović. On je jedan od tri glavna lika u srpskoj verziji filma “Pobjesnjeli Maks”, a uz njega su i Svetozar Cvetković i Žarko Laušević. Upravo su se njih dvojica našla zajedno na Sergejevoj fotografiji na Instagramu uz koju je napisao “Prva asocijacija, film ‘Nož'”.

Read more...

gradjani novinari