Da li se sjećate: Kako je Nevena Božović izgledala na Skalama prije deset godina(video)

Nevena Božović je prije velike popularnosti koju je stekla u šouu Prvi glas Srbije 2012. godine, pokušala da osvoji publiku pojavljujući se na festivalima. Među njenim prvim estradnim koracima bio je nastup na hercegnovskom festivalu Sunčane skale 2009. godine.

Imala je tek 15 godina kad je na čuvenim Skalama pjevala baladu “Ti” koju je komponovao i pisao Dušan Popović Tilico uz pomoć Lejle Hot.

Nevena je tada na Večeri novih zvijezda osvojila prvo mjesto, ali pravu popularnost stekla je Prvom glasu gdje je bila druga u finalu. Zahvaljujući jakom utisku koji je ostavila na publiku u “Glasu”, kasnije je sa koleginicama Mirnom Radulović i Sarom Jovanović iz istog projekta, predstavlja Srbiju na Evroviziji kao sastav Moje 3. Ove je godine to učinila sama i to pjesmom “Kruna” koju je komponovala i pisala inspirisana tadašnjim dečkom, a danas suprugom, pilotom Nikolom Ivanovićem iz Budve čije je prezime uzela.

Danas Nevena slovi za jednu od najpopularnijih pop pjevačica mlađe generacije, a među hitovima po kojima je znamo su “Bal”, “Znam da noćas gubim te” i “Pogledaj me”.

Izvor: Cdm