Bez vode danas Potkrajci, Sutivan i Konatari

Zbog  sanacije kvara na vodovodnoj mreži bez vode će od 9:30 do 17:00 časova biti potrošači u Potkrajcima, Sutivanu i Konatarima, dok će na području grada i ostalim prigradskim naseljima vodosnabdijevanje biti uredno, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će do 08:30 i od 16:30 do 17:30  biti Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela, Šljemena i Barice-Škola. Struju od 9 do 14 časova neće imati Ravna Rijeka i Zminac,  saopštili su iz CEDIS-a.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata zatražilo je 58 sugrađana, a dežurne ekipe su obavile  i 6 kućnih posjeta.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima  i uz dobru  vidljivost, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore  Iz AMSCG savjetovali su vozačima da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, ponegdje sa slabom kišom, prvenstveno krajem dana i tokom noći. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera, na sjeveru ponegdje umjeren jugozapadni. Jutarnja temperatura vazduha od 2 do 15, najviša dnevna od 12 do 23 stepena.