Na porodilištu Opšte bolnice rođene tri bebe

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su tri bebe.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražio je 61 sugrađanin, dok je dežurna ekipa pet puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas u terminu od 9 do 18 sati biti Sutivan, Pavino Polje, Rasovo, Loznice, Obrov, Strojtanica, Bogaz, Vlah, Boljanina, Pex-Impex, Repetitor 'Kurilo', Zminac, Mojstir, Kićava. Struju od 8 do 18 sati neće imati ni Ravna Rijeka, Majstorovina, Božovića Polje, Slijepač Most, Bojišta, Rakita, Mijatovo Kolo, Gilinoge, Pali, Jabučina, Gevčina, Okladi, a od 7 do 8 sati kompletan konzum TS 35/10 kV 'Šćepanica' (DV 10 kV: Ivanje, Srđevac i Žurena), saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa željezničke stanice.

Frekvencija vozila je umjerena na putevima van gradskih sredina, a učesnike u saobraćaju očekuju pretežno suvi kolovozi, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore. Skreću pažnju vozačima na moguću pojavu odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno i nestabilno, uz uslove za povremenu kišu ili pljusak i grmljavinu.Na sjeveru se očekuju ćešće padavine, a na jugu više sunčanih intervala.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti slab do umjeren, ponegdje kratkotrajno i pojačan, najčešće sjevernih smjerova.Jutarnja temperatura vazduha od osam do 20, a najviša dnevna od 17 do 30 stepeni.