Memorijalni turnir: SC Betis bolji od Eko-Ploda, remi Pruške i Greding gradnje

Mečevi sedmog, posljednjeg kola grupe A memorijalnog turnira u malom fudbalu "Vaso, Šaban, Momo", odigrani su večeras na poligonu gradskog stadiona u Nikoljcu.

Dom starih caffe City i Sport Vision podijelili su bodove, a konačan rezultat bio je 3:3. Golove za Dom starih caffe City postigli su Aleksandar Vojinović, Marko Knežević i Amel Pućurica, dok su za Sport Vision pogađali Miloš Obradovć i dvostruki strijelac, Miloš Čupić.

Golman Sport Vision-a, Boško Kojović, za Radio Bijelo Polje da je utakmica bila veoma zanimljiva, kao i da je bila prepuna dobrih poteza.

“Meč sa puno šansi na obje strane. Mislim da je na kraju neriješen rezultat najrealnije stanje stvari na terenu. Mi smo mlada ekipa, kojoj će ovaj turnir poslužiti kao dobro iskustvo za neka naredna učešća, i nadam se da ćemo sljedeći put ostvariti bolji plasman”, istakao je Kojović.

SC Betis savladao je Eko-Plod Pavino Polje rezultatom 6:3.

Po dva gola za tim sastavljen od futsalera iz Berana i Mojkovca, dali su Aleksandar Bojović i Milan Damjanović, dok su po jednom mrežu mlade bjelopoljske ekipe zatresli Irfan Ćorović i Mileta Vučetić. Poraz Eko-Ploda ublažili su Enis Lukač i Stefan Jelić, koji je dao dva pogotka.

Pruška Mesopromet Franca i Greding gradnja odigrali su neriješeno 1:1. Povela je Greding gradnja golom golmana Tahira Ćatića, a konačan rezultat deset minuta prije kraja postavio je Eldin Alić.

Utakmica između Lozne i ekipe Hotel Meče Pekara Šar registrovana je službenim rezultatom 3:0 u korist Lozne, jer se protivnici nijesu pojavili u predviđenom terminu odigravanja.

Na kraju takmičenja u grupi A, prvo poziciju zauzeo je SC Betis sa 19 bodova, druga je Greding gradnja sa 14, treća Pruška ima bod manje, dok posljednje mjesto koje vodi među osam najboljih zauzima Lozna sa 12.

Od turnira se opraštaju Eko-Plod Pavino Polje, Hotel Meče Pekara Šar, Dom starih caffe City i Sport Vision, a sva četiri tima osvojila su po četiri boda.

Sjutra su na programu susreti osmog kola grupe B, sa početkom u 19 časova sastaju se: Metanjac-R-Mobile,Imamović gradnja-Eurozox, Sutivan-Mimex Tomaševo i Nikoljac-Brajo Transport.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE