Pripčići i dalje bez vode

Snabdijevanje vodom na području grada i u prigradskim naseljima  uspostavljeno je juče u popodnevim satima, osim u Pripčićima gdje su slavine i dalje suve, kazali su u Vodovodu “Bistrica”, dodajući da će i u tom naselju vodosnabdijevanje biti normalizovano do kraja dana. Podsjećamo,  zbog radova na izmještanju dva glavna cjevovoda u naselju Kruševo,  bez vode je od subote, veče bilo kompletno područje grada i sva prigradska naselja koja se napajaju sa izvorišta Bistrice.

Zbog radova na revitalizaciji elektro mreže bez struje će  od 12:00 do 15:00 i od 16:00 do 17:00 časova biti Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela, Šljemena, Barice Škola. Struju do 17:00 sati neće imati Kisela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje i Mojstir. Bez napajanja od  od 11:00 do 12:00 sati ostaće Pavino Polje, Krstače, Mahala, Grubješići, Kičava, Čokrlije, Rajkovići, Bijeli Potok, Biokovac, Grab, Vergaševići, Kovren, Gorice, Slatka, Bliškovo i Stožer, od 9:00 do 14:00 sati, Nikoljac, Rasovo, Ivanje Marinkovići i Jagoče, a od 8:00 do 11:00 sati  Lješnica, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24 sata zatražilo  je 64 sugrađana, a dežurne ekipe su 7 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim utevima a saobraćaj je umjerenog inteziteta.  Saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje je u prekidu zbog odrona u mjestu Sokolovina. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most- Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje -Ribarevine, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a na snazi su povremene obustave ne duže od 15 minuta.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno i uglavnom suvo. Na jugu duži sunčani intervali, a na sjeveru tokom jutra, po kotlinama magla ili povećana niska oblačnost. Jutarnja temperatura vazduha od nula do 13, najviša dnevna od osam do 20 stepeni.