SNP će biti konstruktivan dio zakonodavne vlasti

Socijalistička narodna partija (SNP) će, kao dio nove skupštinske većine, biti konstruktivan i ozbiljan dio zakonodavne vlasti, a time i važan faktor u novoj vladi, poručili su iz te stranke.

Sekretar Izvršnog odbora Glavnog odbora SNP-a, Dragan Vukić, kazao je da ta partija potvrdu za navedenu konstataciju nalazi u 22 godine političkog djelovanja u Crnoj Gori.

“Toliko iskustvo garantuje da ćemo najprije raditi na poboljšanju standarda građana, što smo probali i iz redova opozicije svih godina”, kazao je Vukić.On je poručio da će se SNP, kao dio nove vlasti, još jače pomagati svakom građaninu u rešavanju životnih problema.SNP je, kako je naveo, kroz lokalne samouprave dokazao da zna i hoće bolje, jer radi pošteno.

"O tome svjedoči činjenica da nijedan predsjednik opštine niti rukovodilac iz redova SNP, nije bio korumpiran niti se protiv njega vodio bilo kakav process”, rekao je Vukić.

On je dodao da nijedan odbornik niti poslanik nije se “prodao kako bi političkom korupcijom promijenio vlast”.Vukić je ocijenio da je politika koju je SNP vodio bila dosljedna programskim principima, bez revanšizma.

 

Izvor: mina