Saobraća se bez vanrednih ograničenja

U većem dijelu zemlje saobraća se bez vanrednih ograničenja. Vozačima savjetujemo da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja jer je izmijenjen režim vožnje.

Zbog radova na elektro mreži sjutra danas do 16 bez ostati Rasovo, Loznice, Obrov, Strojtanica, Bogaz, Vlah, Boljanina, Zminac, Repetitor ‘Kurilo’, Gornja Lipnica, Drndari – Pape, Kruševo, Cerovo i Lozna, do 15:30 časova struju neće imati  Nikoljac (dio između škole i trafostanice ‘Kapela’), Nikoljac (dio između škole i Ribnika), saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 37 sugrađana, a dežurna ekipa je 5 intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopšteno je sa bjelopoljske željezničke stanice.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija na terenu.

Promjenljivo do pretežno oblačno, mjestimično kiša ili pljusak sa grmljavinom, u sjevernim predjeima već prijepodne. Na jugu manje uslova za padavine, a očekuju se i sunčani periodi. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, krajem dana i tokom noći sjeverni, ponegdje umjeren do pojačan. Najviša dnevna temperatura vazduha od 14 do 26 stepeni.