Topli, udobni i moderni tedi kaputići koje svi obožavaju

Mekani, plišani, dječiji medvjedići inspirisali su čitavo modno područje gornjih odijevnih komada, koji spadaju u najudobniju odjeću.

Osim što su udobne, ove tzv. tedi jaknice, odnosno kaputi su i veoma topli, lako se uklapaju i mogu se pronaći u raznim dezenima, bojama i dužinama.

Dobra stvar je što ih možete ponijeti u svakodnevnim odijevnim kombinacijama, od odlaska na posao, fakultet ili školu, pa čak i za prilike koje zahtijevaju eleganciju.

Kratka, jednobojna jakna

Čak i kratke jakne, koje su se nekada nosile tokom prelaznog vremena, dobile su svoje zimske modele. Sada su pufnaste i tople, a uz to veoma moderne.

Apstraktni motivi

Raznobojne i kratke jaknice, sa obaveznom crnom zbog lakšeg uklapanja, "razbiće" svaku zimsku modnu kombinaciju, ali i sive i tmurne dane.

Upečatljivi roze kaput iznad koljena

Duži, klasičniji model, ali u upečatljivoj boji je sve što vam je potrebno da vam bude toplo, a istovremeno budete u trendu.

Jarki žuti, oversize tedi

Ovaj model upečatljiv je i zbog kroja, ali i zbog boje. Zbog čega god da ga odaberete, jedno je sigurno - neće proći neopaženo.

Klasičan bež

Klasičan bež tedi kaput odlično se kombinuje i sa patikama, pa jednako dobro izgleda i u sportskim varijantama.

U formi dugog kaputa

Dug, oversize, tedi kaput u pink boji je jedinstveni komad odjeće. Sa čim god da ga kombinujete nećete pogriješiti, a kako se iz priloženog vidi fenomenalno se uklapa uz cipele i farmerke.

 

Izvor  i foto:Nezavisne novine

Tekst objavila: Jasminka Mulić