Bijelo Polje brojnije za četiri bebe

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su četiri bebe.

U Službi hitne medicinske pomoći ljekarsku pomoć zatražio je 41 sugrađanin, a dežurne ekipe su šest puta intervenisale na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas u terminu od 9 do 10 sati biti ulice Muniba Kučevića i III Sandžačke brigade, od 10:30 do 15 sati Rakonje, dok će bez napajanja električne energije od 9 do 15 sati biti Sela, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Lokalni i brzi vozovi jutros su saobraćali po redu vožnju, saopštili su sa željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima, a vidljivost je smanjena. Na sjeveru ima snijega na putu i izražena je poledica, saopštili su Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG). Oni su savjetovali da se vozi opreznije i upozorili na odrone, povremene jake udare vjetra. Napominju da je saobraćaj na putu Šavnik-Žabljak u prekidu za sve vrste vozila,

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno i tokom većeg dijela dana suvo.Krajem dana, a naročito tokom noći, očekuje se umjerena do jaka kiša, ponegdje i grmljavina, a na sjeveru, u višim predjelima, snijeg.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti uglavnom umjeren do pojačan, južnih smjerova.Jutarnja temperatura vazduha od devet ispod nule do pet, a najviša dnevna od jedan do 12 stepeni.