Doček Isaka Šabanovića sjutra na trgu u Bijelom Polju

Isaka Šabanovića koji je na takmičenju "Zvezde Granda" osvojio je drugo mjesto i važio za glavnog favorita, Bjelopoljci su odlučili da dočekaju kao najboljeg ambasadora svog grada na gradskom trgu.
Sjajnim nastupima i veličanstvenim izvođenjema na sceni ˝Zvezda Granda˝, najpoznatijem regionalnom muzičkom takmičenju, mladi Bjelopoljac osvojio je srca svih generacija  na Balkanu. Na njegov uspjeh, prirodno, najviše su ponosni u njegovom rodnom gradu koji će ga sjutra, 7. jula, u 19h, dočekati na glavnom gradskom trgu.
 
Mladoj zvijezdi regiona danas je 26. rođendan, koji mu ovom prilikom čestitamo i uvjereni smo da će za njega ovo biti nezaboravna rođendanska proslava a mi očekujemo da nas uskoro časti svojim novim pjesmama.
 
˝Na zahtjev više sugrađana, posebno mladih Bjelopoljaca, odlučili smo da simboličnim dočekom uz poštovanje epidemioloških mjera, iskažemo poštovanje i podršku za veliki uspjeh, našem sugrađaninu Isaku Šabanoviću. Svojim maestralnim nastupom pobrao je simpatije svih Bjelopoljaca u našem gradu i dijaspori i učinio nas ponosnim. Bijelo Polje je učinio poznatim na muzičkoj mapi regiona", istakao je gradonačelnik Bijelo Polja, Petar Smolović, za portal Kodex.
 
Opština Bijelo Polje i Centar za kulturu su organizatori, a podršku je dala i Cvjećara Šćekić.
 
"Uvijek sam tu da podržim mlade i talentovane ljude. Sjetim se svog početka, znam kako je početi od nule, a posebno Isaka koji je osvojio zvijezdano nebo ali i sve mlade ljude tu sam da podržim, da dočekam i da malo moje magične prašine pustim" kazao je vlasnik Boban Šćekić.
 
 
Izvor i foto: bijelopolje.co.me