Bez struje danas dio naselja Barice

slike bijelo polje7Zbog radova na niskonaponskoj mreži Barice, u terminu od 9 do 14:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača koji se napajaju sa mreže Kameno Polje, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da je došlo do prekida mreže kod Mojkovca, kao i da se radi sve kako bi se uspostavio redovan saobraćaj.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, sapštili su iz Vodovoda Bistrica, i podsjetili da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog vikenda rođeno je pet beba.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog vikenda ljekarsku pomoć zatražilo je 58 sugrađana, dok je dežurna ekipa osam puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja, tokom proteklog vikenda nijesu imali intervencija.

U južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano. Na sjeveru umjereno do pretežno oblačno, tokom prijepodneva tek ponegdje slaba kiša, a poslijepodne postepeno razvedravanje. Vjetar umjeren do pojačan, sjevernih smjerova, tokom dana u slabljenju. Najviša dnevna temperatura vazduha od 17 do 31 stepen.