SO Bijelo Polje ispunila polugodišnji plan rada (video)

19 06 bp dzemalPredsjednik Skupštine Opštine, Džemal Ljušković, predstavio je na konferenciji za medije Izvještaj o polugodišnjim rezultatima i radu lokalnog parlamenta.

Prema riječima Ljuškovića, prvi kvartal 2017. godine karakteriše centralni dokument, Izvještaj o radu predsjednika Opštine, koji je zavrijedio veliku pažnju odbornika, i kako ističe važno je da oni nijesu bili protiv, što govori o povjerenju predsjedniku Opštine.

Finansiranje političkih partija regulisano je u skladu sa prilivom sredstava u budžetu, jednom dinamikom koja nije idealna u određenom trenutku, ali se servisira kako je planirano budžetom Opštine, za svaku proteklu godinu, pa i tekuću”, zaključio je Ljušković.

,,Planirano je da naredna sjednica bude održana polovinom jula, a ostali su nam i Izvještaji o radu turističke organizacije, JU Centar za podršku djeci i porodici, Programu mjera iz oblasti ruralnog razvoja, i Programu mjera iz oblasti Sekretarijata za privredu i preduzetništvo”, kazao je Ljušković, dodajući da je Skupština u prvom dijelu godine odradila sve planirane obaveze.

Ljušković je napomenuo da su uslovi u sali Skupštine veoma loši, ali i da rade sve kako bi obezbijedili donatora, i prikupili sredstva za rekonstrukciju sale, jer kako kaže, tender je raspisan i očekivanja su da će ove godine biti pruženi povoljniji uslovi rada.

Autorka: Eldina Idrizović

Foto: Darko Braič

Vdeo: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MOLIMO VAS DA U SLUČAJU PREUZIMANJA SADRŽAJA NAVEDETE RADIO BIJELO POLJE KAO IZVOR