Saopštenje Medijskog tima URA

„Jedina partija koja je ostala zamrznuta u prošlosti je partija koja je sakrila ime i prezime. DPS je sakrio ime, zastavu, boju ali nije svoj glas koji i dalje sije mržnju. Od tolike brige za manjine u Bijelom Polju, doveli su do toga da se narod dijeli, da se sjever prazni i ostaje samo za one koji su im lojalni. To nije Crna Gora, naša zemlja je zemlja koja ne pravi nacionalne, vjerske i etničke razlike. U građanskoj državi svi smo jednaki. Sad vam obećavam, da ovaj iznos od 7 miliona koje je Suada Zoronjić izborila za vašu opštinu, nije konačan. Dobićete osmi milion jer je ova vlada obećala da će svaka opština koja preda projekat za razvoj sjevera dobiti milion“, saopštio je na sinoćnjoj završnoj konvenciji liste „Može Bijelo Polje, može Crna Gora“ predsjednik partije i premijer Crne Gore dr Dritan Abazović.

Ovom prilikom oglasila se nositeljka liste bijelopoljske URE  „Može Bijelo Polje-Može Crna Gora!“ Suada Zoronjić: „Transformisaćemo naš grad u evropski grad koji će biti kulturno jači, ekološki, zeleniji i omladini privlačniji za život. Pokazali smo kako se tretiraju i realizuju vaše želje, kako se reformiše školstvo, zdravstvo, poljoprivreda i infrastruktura“.

„Pokazaćemo 23. oktobra kako se vodi grad i brine o građanima konstantno, a ne samo pred izbore. Neznani i nepošteni su oni koji nas ponižavaju i udaraju na naše dostojanstvo. Mi ćemo se baviti onim što su stvarne potrebe građana Bijelog Polja. Oni se neće nikada promijeniti, jer lopov nikada ne prestaje da krade. Nakon 30 godina više im nije potrebna prilika da dokrajče sve što su uništili“, istakla je, između ostalog, Zoronjić.

„Predsjedniku koji toliko brine o manjinskim narodima, moram obrazložiti šta je istinska borba za njihova prava. To je ono što je uradila 43. vlada Dritana Abazovića u kojoj nikad nije više bilo članova manjinskog naroda, čast mi je što sam u vladi u kojoj je premijer pripadnik manjinskog naroda. Ova vlada je potpisala „Temeljni ugovor“ i dala islamskoj zajednici 7 hiljada  hektara zemljišta u Podgorici “, kazao je kandidat za gradonačelnika barske koalicije „Može Bar! Može Crna Gora!“ Goran Đurović.

Izvor i foto: Medijski tim URA