Glavni glumac u filmu o Nindža kornjačama žali što je bio dio tog projekta

Glumac Alan Ričson izjavio je da mu je uloga Rafaela u rimejku filma o Nindža kornjačama iz 2014. godine najgore iskustvo u karijeri.

Iako je film zaradio skoro pola milijarde dolara, glumac ističe da je na početkuodbio ulogu, jer je smatrao da će izgubiti najbolje godine života ispod maske, kao i da ga niko neće prepoznati nakon toga.

Ispričao je da ga je produkcija ubijedila da to neće biti tako, kao i da će steći veliku popularnost i zaraditi dosta para.

“Naveli su mi primjer Andria Serksa koji je igrao u “Gospodaru prstenova” pod maskom pa ga je publika zapamtila. Nudili su mi odlične uslove, obećavali da će me cio svijet znati! U tom trenutku imao sam malo dijete i pare su mi bile neophodne, njihova ponuda je postala primamljiva i pristao sam”, rekao je Alan koji je zatim dodao da se pokajao.

“Natjerali su me da mrzim svoj život, najgori producenti sa kojima sam ikada sarađivao. Bili su toliko loši prema nama i skoro sva obećanja su prekršili. Ne samo da nam nisu davali da komuniciram sa novinarima i dajemo izjave, nego su medijima pričali da mi ne želimo da komuniciramo sa njima”, ispričao je mladi glumac i dodao da je izvukao i pouku iz ove neprijatne situacije.

“Ne želim nikada da se ponašam prema ljudima kao oni prema meni. Svakog čovjeka tretiram sa velikom dozom poštovanja”, zaključio je Alan.

U filmu “Teenage Mutant Ninja Turtles” uloge su dobili i Vil Arner i Megan Foks za koje je Alen istakao da su imali bolji tretman pošto su oni već bili afirmisani glumci.

Izvor: Cdm