Organizatori revije ,,Bjelopoljski zlatni ring" najavljuju bokserski spektakl (video)

Bokserska međunarodna revija ,,Bjelopoljski zlatni ring”, koji organizuje bokserski klub ,,Fenix” i Bali boxing kamp, održaće se 21. maja u etno selu Bali, saopšteno je na današnjoj konferenciji za medije. 

Vlasnik etno sela i kampa ,,Bali", Duško Rovčanin, na današnjoj konferenciji je kazao da će bokserska revija biti kvalitetna, i zahvalio se prisutnima na podršci. 

,,Drago mi je što ste danas sa nama, i što nam pomažete da održimo ovaj sport. Vjerujem da ćemo uspjeti u našoj misiji", jasan je Rovčanin. 

U ime bokserskog saveza Crne Gore danas je govorio Boško Drašković, koji je kazao da ga raduje inicijativa klubova ,,Fenix" i ,,Bali". 

,,Bokseri koji će se predstaviti na reviji u narednom periodu će predstavljati našu zemlju na međunarodnim turnirima. Sada su u procesu priprema i za Evropska prvenstva, i ovo im je uvod. Uvjeren sam da će se predstaviti u najboljem svjetlu, i da će bjelopoljska publika imati priliku da vidi kvalitetan boks. Entuzijazam organizatora je svakako za primjer svima", dodao je Drašković.

Učestvovaće crnogorski reprezentativci Sekulović, Marković, Alkovi, Lijesević, Savković, Vlaović, Kolić, braća Mekić, Smakić, Tamara Radunović, koji će snage odmjeriti sa borcima iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Francuske. 

O mečevima, pripremi i turniru govorio je vlasnik kluba ,,Fenix", Mevludin Mulić, koji je kazao da će učestvovati najbolji bokseri iz okruženja. 

,,Posjetioci će odgledati 14 amaterskih borbi, Bosnu i Hercegovinu će predstavljati oni najbolji, iz Srbije dolaze profi bokseri, isto tako i iz naše zemlje. Nekim zaista dobrim bokserima nijesmo uspjeli da nađemo protivnika, i ovim putem im se izvinjavamo. Posebno bih istakao meč Alkovića i Šljiva, koji su trenutno najbolji seniori u regionu, a možda i šire. Dobro smo se pripremili i nadam se da će Crna  Gora u ovim mečevima imati prednost nad ostalima. Nastupiće i francuski bokser koji će se boriti sa našim reprezentativcem Krasnićijem, i sigurno će ovo biti jedna od boljh revija koje su održane u Crnoj Gori", naglasio je Mulić. 

Moderator današnje konferencije bio je Vladan Čampar. 

Autorka: Eldina Bećirović 

Foto i video: Vladimir Jelić 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.