Gdje je nestala Romana?

Pop pjevačica Romana Panić već neko vrijeme ne snima pjesme, ne nastupa i izbjegava medije. Zvijezda iz Banjaluke riješila je da se povuče sa scene, a ni na društvenim mrežama nije aktivna kao većina njenih koleginica.

Blic piše da je Romana rekla “zbogm” muzici i tabloidima zbog ljubavi. Naime, pjevačica je godinu u emotivnoj vezi sa izvjesnim Italijanom. Romana dane provodi u Italiji, putujuči kroz tu evropsku zemlju, i ne najavljuje skori povratak pjevanju.

“Povremeno svrati u Srbiju i Banjaluku, kada se uželi porodice i prijatelja. Sreću je pronašala u ljubavi s biznismenom iz Italije sa kojim se upoznala preko prijatelja na jednoj večeri. Nakon niza razmijenjenih poruka i zajedničkih izlazaka uplovili su u ljubavnu vezu, a Romana je konačno srećna i zadovoljna. Poslije nekoliko mjeseci zabavljanja, na njegov prijedlog preselila se u Firencu i prepustila čarima zajedničkog života”, otkriva izvor blizak pjevačici, koji dodaje:

“Nikada do sada nije bila ovoliko srećna, osjeća se voljeno i zadovoljno. Život sa biznismenom joj i te kako prija, te se njih dvoje bukvalno ne razdvajaju. Kada je on na sastancima, ona uživa u šetnji gradom sa prijateljicama koje je tamo upoznala ili sama obilazi razne znamenitosti i upoznaje grad. Zasad je karijeru stavila u drugi plan, te joj je najbitnije da joj na emotivnom polju cvjetaju ruže”.

Romana ne želi da se slika sa Italijanom o svojoj vezi ne želi da piše na društvenim mrežama niti da priča za medije.

Romana je početkom dvijehiljaditih postala velika pop zvijezda. Hitom “Lažem” ušla je na velika vrata muzičke scene bivše Jugoslavije. Učestvovala je na crnogorskim muzičkim festivalima, a na jednom od njih, Sunčanim skalama, odnijela je pobjedu baladom “Nikad i zauvijek”. Na Pjesmi Mediterana izvela je i dan danas veliki hit “Kad mi gore obrazi”, a u kolekciji njenih hitova nalaze se “Samoodbrana”, “Ovjeren”, “Ubijedio si me”, “Još te koštam”, “Ti ipak svojoj djeci”, “Duga”

Izvor: Cdm