Za svaki dan - kežual ljetnje haljine

19 6 kezual1Ljetnja kežual haljina je jedan od najprijatnijih odjevnih komada za koji se možete odlučiti tokom ljeta.

One su prijatne, lijepe i idealne za svakodnevno nošenje. Ipak, potrebno je da znate neke male trikove o stilu haljine koju birate kako bi ih na pravilan način kombinovale sa aksesoarima i učinile neodoljivim odjevnim komadom.

19 6 kezual2

Počevši sa mini i midi vrstama, prva stvar je paleta boja koju možete odabrati. Dakle, to može biti haljina u pastelnim nijansama, haljina ukrašena cvetnim printom ili modeli sa čipkastim detaljima. Nosite haljine napravljene od prirodnih materijala u kombinaciji sa teksas jaknama – ovo je idealna formula za letnji izlazak.

19 6 kezual3

U zavisnosti od prilike, možete se odlučiti za sandale, cipele sa otvorenim prstima ili za baletanke. Bež - braon paleta boja je idealno rješenje za ljetnje sandale. Za apsolutno šik izgled, možete uz braon kožne sandale kombinovati kratku haljinu u roze nijansama. To je pogodno posebno za mlađe dame.

19 6 kezual4

Uz haljinu uskladite aksesoare - šešir, nakit, ogrlicu ili narukvice i ne zaboravite naočare za sunce.

19 6 kezual5

Ukoliko želite da izgledate lijepo i ženstveno u kežual haljini, ne morate uvijek da svoj izgled upotpunite aksesoarima. Ponekad je sam dizajn haljine dovoljan – birajte zanimljive krojeve, gola ramena ili otvorena leđa.

19 6 kezual6

Izvor: Ženski magazin