Ove četiri boje dobro stoje svima

Čak i ako oduzmemo crnu i bijelu, postoje četiri boje koje, po stručnjacima, svakome super stoje, nezavisno od boje kose ili tena. A vi ih možda niste ni uzeli u obzir.

Leatrice Eiseman, direktorka Instituta Pantone izjavila je kako neke boje stoje svima jer imaju istu ravnotežu toplog i hladnog u sebi pa nema veze da li vam je ton kože hladan ili topao, da li ste "aristokratski bijele" ili imate maslinast ten.

Evo o kojim bojama je riječ.

Tirkizna

Ovu plavo-zelenu boju nije lako u početku dodati svojoj garderobi. Trik za njeno nošenje je da je kombinujete onako kako se osjećaš najprijatnije. Još jedan zanimljivi način za nošenje ove boje je i da je uklopite s kontrastnim bojama poput crvene.

Crvena

Klasična boja koja lijepo pristaje svakom tonu kože i nadopunjuje ga. Po novim pravilima crvena se može lijepo uklopiti sa svim bojama u ormaru i izgledaće sjajno. U ovoj moćnoj boji sigurno ćete biti primijećena gdje god da se pojavite i uvijek je u trendu.

Nude

Iako će mnoge od nas odmah reći kako im ova boja ne pristaje, prema istraživanju nije tako. Potrebno je samo da pronađete pravu nijansu i zablistaćete u kombinaciji za koju nikad niste mislile da ćete obući.

Boja patlidžana

Prema Leatrice Eiseman ova jaka boja može slobodno zamijeniti mjesto u ormaru s klasičnom neutralnom bojom pa tako nije teško ni da se kombinuje s drugim bojama. A ove i naredne sezone biće jedna od najtraženijih boja. Uvijek izgleda fantastično i dramatično.

Izvor:CdM