I danas radovi na elektro mreži

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 08 do 09 i od 16:30 do 17:30 časova biti  Tomaševo Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela, Šljemena i Barice- Škola.

Struju od  9:00 do 14:00 časova neće imati Stožer, Sokolac i  Lješnica, od 9:00 do 10:00 sati  Rijeka-Ćukovac, a od 9:00 do 15:00 sati Grančarevo, saopštili si iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili sui z Vodovoda-Bistrica.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog vikenda rođena je jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata zatražilo je 72 sugrađana, a dežurne ekipe su dva puta intervenisale na terenu.

Saobraćaj na putu Podgorica Nikšić obustavljen je zbog odrona u mjestu Zagorak, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG). Kako su naveli saobraćaj se preusmjerava starim putem preko Bogetića. Iz AMSCG su kazali da se u Crnoj Gori jutros saobraća po mokrim i klizavim putevima, i da je vidljivost mjestimično smanjena. Na putevima duž klisura i usjeka mogući su sitniji odroni, a na pojedinim dionicama zbog obilnih padavina ima zaostale vode. Iz AMSCG su apelovali na vozače da poštuju saobraćajne propise i vožnju prilagode vremenskim uslovima.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno oblačno i kišovito sa pljuskovima i grmljavinom. Navodi se da će sredinom dana ili poslijepodne padavine znatno oslabiti, a mjestimično i prestati uz djelimično razvedravanje. Vjetar južni pojačan i jak, na udare i veoma jak, od sredine dana u slabljenju. Najviša dnevna temperatura od deset do 22 stepena.