Mušović donio Jedinstvu pobjedu

Omladinci Jedinstva pobijedili su danas na svom terenu ekipu Dečića iz Tuzi, rezultatom 2:1 (0:1), u 2. kolu grupe B Omladinske lige Crne Gore.

Dečić je poveo u 10. minutu igre kada je precizan bio Gjolaj Mario. Jedinstvo je izjednačilo u 75. minutu golom sjajnog Aldina Mušovića, koji je četiri minuta kasnije još jednom zatresao mrežu gostiju i tako donio svom timu pobjedu.

Trener Bjelopoljaca, Enes Kasumović, kazao je da je današnja utakmica bila jako teška, ali da su zahvaljujući timskom duhu došli do pobjede.

“Današnji meč je bio težak, kao što smo i očekivali. S obzirom da je većina omladinaca priključena prvom timu, evidentna je bila naša neuigranost u pojedinim segmentima igre. Međutim, istrajnost i timski duh doveli su nas do trijumfa”, rekao je Kasumović.

Podsjetimo, u prošlom kolu meč između Jedinstva i Drezge nije odigran, a utakmica je registrovana službenim rezultatom 3:0 za bjelopoljski tim.

Iako su domaćini obezbijedili sve uslove za odigravanje utakmice, gosti u protokolu nijesu imali službenog predstavnika kluba, te zato meč nije mogao biti održan.

FK Jedinstvo: Aković, Bahović(Cvijović), Kolić(Janković), Božović, Šekularac (Džogović), Klapija(Cvijović), Šćekić (Mujanović), Čikić, Vlaović (Ćinćur), Balić (Gojačanin), Mušović

FK Dečić: Vuljaj (Krnić), Ivezić, Đokić (Filipović), Adžović (Pejović), Dedvukaj (Dreshaj), Gjolaj, Hakšabanović (Kukuličić), Đeljević, Rakočević, Raičević(Mustagrudić), Ćorović (Orahovac)

Autorka: Sanja Čujović

Foto I audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE