Jedinstvo poraženo od Lovćena

U 12. kolu Prve lige Crne Gore rukometaši Jedinstva poraženi su danas u SC “Nikoljac” od Lovćena, rezultatom 22:27 (11:11).

U prvom poluvremenu Bjelopoljci su uspjeli da pruže kvalitetan otpor ekipi sa Cetinja, ali u nastavku meča gosti su bili dominantniji i uspjeli su da trijumfuju.

Trener rukometaša Jedinstva, Radoje Lekić, kazao je da žale zbog poraza, ali da najviše brinu povrede njegovih igrača.

“Imamo dobru poziciju za opstanak, tako da smo u ovu utamicu ušli da bi se nadigravali. Međutim, Đurašković i Joksimović imali su jače duele danas i plašim se težih i ozbiljnijih povreda”, kazao je Lekić, koji se požalio i na suđenje, koje, kako je rekao, danas nije bilo korektno.

Trener gostiju, Duško Milić, čestitao je svojim momcima na pobjedi i zahvalio ekipi Jedinstva na gostoprimstvu.

“Mislim da smo mnogo ranije mogli da riješimo utakmicu u našu korist, ali brzopletost momaka dopustila je Jedinstvu da nas sustigne. Ipak, mislim da smo zasluženo slavili danas u Bijelom Polju”, rekao je Milić.

Podsjetimo, u prošlom kolu Bjelopoljci su ostvarili jako važnu pobjedu za opstanak u ligi. Oni su ubjedljivo u gostima savladali ekipu Danilovgrada, rezultatom 24:37 (11:19).

RK Jedinstvo: Lutovac, Folić, Vojinović, Femić, Marić, Marković, Babović, Kučević, Varagić, Jelić, Ljaljević, Tomović, Đuđević, Đurašković, Joksimović

RK Lovćen: Borozan, Vujović, Beloica, Dapčević, Laličić, Ankersen, Perišić, Borilović, Latković, Lakićević, Lacmanović, Mrvaljević, Pajović, Bulajić, Pejović, Vukićević

Autorka: Sanja Čujović

Foto I audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE