Završeno snimanje nastavka "Složne braće"

Snimanje serije "Složna braća - The Nekst Đeneration" završeno je nakon više od dva mjeseca snimanja u studiju i na lokacijama u okolini Beograda, objavila je produkcija.

Komedija bi trebalo da se emituje u kasnu jesen ove ili na proljeće naredne godine, naveli su iz produkcije.

Scenarista i kreator nastavka čuvene humorističke serije Nenad Janković, poznatiji kao Dr Nele Karajlić, zahvalio je svim članovima ekipe - od glumaca do vozača i šminkera, ističući da su predanim radom doprinijeli uspješnom završetku posla.

"Snimanje ćemo pamtiti po neverovatnoj količini smeha, vedroj i pozitivnoj atmosferi koja je pratila skoro svaki snimljeni kadar. Napravili smo jako dobru stvar, ali nemojte o tome suditi odmah, već za jedno 30 godina. Toliko traju garancije koje ja dajem, a to više ne može ni mercedes", rekao je Nele Karajlić.

Glumac i izvršni producent serije Nenad Okanović izrazio je zadovoljstvo što je imao priliku da bude dio ovog zanimljivog i za njega lično vrlo značajnog projekta.

Radnja nove serije dešava se na istom mjestu gdje je nastala i stara - u kafani "Složna braća".

Za razliku od prve, čija se radnja odigrava neposredno po završetku rata na ničijoj teritoriji, novu verziju komedije odlikuju mirnodopski uslovi.

"U odnosima likova ništa bitno se nije izmenilo. I dalje svi pokušavaju da prevare svakog, uspevši na kraju jedino da porevare sebe", rekao je režiser Milorad Milinković, najavljujući šta će se dešavati u komediji "Složna braća - The Nekst Đeneration ".

Glumačku ekipu predvode Nataša Ninković, Andrija Kuzmanović, Rale Milenković, Sergej Trifunović, Nikola Pejaković i Mima Karadžić.

Scenarista je Nenad Janković, uz sina Srđana Jankovića, a sponzor serije "Telekom Srbija".

Za izvršnu produkciju zadužena je "ETM Produkcija".

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković