Kako danas izgleda čuveni Mič iz Čuvara plaže

Jedna od najgledanijih serija po kojoj ćemo pamtiti 90-te, svakako je “Čuvari plaže”. Atraktivni glumci mamili su uzdahe muškaraca i žena punih 12 godina koliko se ova serija prikazivala, a nakon toga mnogi od njih nestali su sa javne scene. Međutim, to nije bio slučaj sa popularnim Mičom Bjukenonom, odnosno Dejvidom Haselhofom.

Osim što će ostati upamćen kao neko ko je beskrajno mamio uzdahe žena besprekornim plivačkim sposobnostima i još besprekornije izvajanim tijelom, Dejvida ćemo pamtiti i po jednoj od najlaskavijih titula koje jedan muškarac može dobiti.

On je, sada i zvanično, najgledanija muška osoba na malim ekranima.

“Nikad nijedna crna malja na junačkim prsima nije imala više pogleda publike položenih na nju nego bilo koja od priloženih Dejvidovih, niti uvučen stomak bilo koje starlete može da se pohvali većim brojem pregleda od ovog koji vidimo”, stoji u opisu Dejvidove slike na fejsbuk stranici “Gromade filmske”.

Mišićavi miljenik žena nije se proslavio samo u tv ulogama, već je, pored televizijske karijere imao i vrlo uspješnu muzičku karijeru u Njemačkoj, Austiji i Švajcarskoj.

Što se njegovog ljubavnog života tiče, ženio se tri puta, a poslednji put 2018. godine. Iako je već duboko zagazio u sedmu deceniju života, Dejvid ni danas ne prestaje da privlači pažnju ni javnosti, ni žena, te se ispod njegovih objava na Instagramu, nerijetko može vidjeti red komplimenata koje svakodnevno dobija.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković