Banjalučanka Mia objavila prvu pjesmu(video)

Mlada i talentovana Banjalučanka Mia Malešević predstavila je u petak svoj prvi singl "Od tebe bolja". Ovu numeru komponovala je hitmejkerka Aleksandra Sara Milutinović, a aranžman je uradio producent Dina Merlina Mahir Sarihodžić.

Video-spot i kreativni koncept donio je jedan od naših najplodonosnijih mladih reditelja Ljubba.

 "Mia predstavlja izvođača koji se obraća mlađoj i starijoj publici koja je željna novog zvuka, sa jakim emotivnim pjesmama. Cilj je da u narednom periodu upoznamo publiku sa novim talasom u popu, a čiji predstavnik bi bila Mia. Žanrovski smo spremni na eksperimentisanja, ali baza je pop. Pored toga svaki singl biće ispraćen sa live verzijom pjesme, kako bi publika odmah mogla da poveže da je izvrstan pjevač uživo, a ujedno i da bismo bili korak bliže nastupima i koncertima", kaže Sara Milutinović, koja je napisala i producirala pjesmu.

Mia se muzikom bavi od 2009. godine nastupajući na najznačajnijim dječjim festivalima u Evropi: "Star to born" (Budimpešta), "Slavjanski bazar" (Vitebsk), "Čarolija" (Beograd).

Nakon festivalskog perioda, Mia je intenzivno radila na svom glasu i scenskom izričaju, a paralelno sa tim školovala se na prestižnom univerzitetu "Northwood" i "Hotel Institute Montreux" u Švajcarskoj. Publika na društvenim mrežama zapazila je obrade pjesama koje je objavljivala na svom YouTube kanalu i Instagram profilu.

"Moja prva pjesma 'Od tebe bolja' je tu! Toliko sam srećna što napokon mogu da vam predstavim nešto što smo moj tim i ja vrijedno spremali više od godinu dana, i nešto što je oduvijek bio moj najveći san! U narednom periodu vam spremamo još mnogo toga", najavila je Maleševićeva.

Izvor i foto: Nezavisne  novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković