Kako danas izgleda Nataša iz istoimenog filma

Kada je imala svega 17 godina, glumica Tijana Kondić snimila je kultni film "Nataša", koji ju je proslavio. Film opisuje vrijeme u kom je sniman i fokus je na buntovnoj djevojčici koja pokušava da razriješi misteriju oko ubistva svog oca.

Tijana nije željela da nastavi da se bavi glumom, već je odmah nakon snimanja ovog filma upisala svjetsku književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu, i završila ga u roku, pišu srpski mediji.

Igrala je u nekoliko studentskih filmova, reklama za inostrano tržište, radila kao PR u Kulturnom centru Beograda, s kolegama realizovala performanse o Virdžiniji Vulf, vodila emisiju Stepenište na RTS-u, organizovala izložbu o Kafki.

Takođe, bila je pomoćnik reditelja na seriji "Tajne vinove loze", ali nije ostala do kraja projekta.

Radi za jednu produkciju u Tel Avivu, a o odlasku u Izrael, Tijana je svojevremeno pričala: "Tamo imam i familiju koja mi je velika podrška. Radim dva posla, držim plesne časove kubanske salse i radim projekte u produkciji. Nedavno sam završila veliki film jednog od najpoznatijih izraelskih reditelja. Teško je i naporno. Ali ako imate ambiciju, onda dogurate negde. U pauzama između projekata pišem", kazala je.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković