Mina Kostić traži vjernika koji ne laze

Pjevačica Mina Kostić imala je dvije vrlo ozbiljne emotivne veze - sa biznismenom Tikom Sretenovićem i sa kolegom Igorom Iksom, sa kojim ima i kćerku.

Ona je sada pričala o svojim izborima gdje je otkrila da nije bila ispunjena dok je bila u braku.

"Nemam nikog, a i ne treba mi. Prvi put u životu se sjajno osećam, nikada nisam bila srećnija i ispunjenija i pronašla sam svoj mir - počela je ona, pa nastavila o tome šta je najgore što je doživela s partnerom. Znaju oni kako su se ponašali",  rekla je Kostićeva.

Otkrila je na šta konkretno misli.

"Sve živo. Od toga da sam dala srce, dušu, novčanik, pa me za**bao. Neću da pljujem, oni najbolje znaju kako su se ponašali, ali najbitnije je da sam ja pronašla sebe. Ja sam naučla velike lekcije, molila sam se i sve sam im oprostila - odgovorila je na pitanje i dodala kako joj je trebalo vremena da shvati zbog čega nije uspela sa bivšima", istakla je Kostićeva.

Dodaje da je ona kriva jer je sama birala.

"Očigledno sam ja bila mnogo jača od njih i oni nisu mogli da izdrže. Oni te vole, a ujedno te i mrze. Toliko su jadni bili u nekim trenucima da sam se prvo ljutila i bunila, a sada bih rekla: 'Hvala ti što sam naučila'", iskrena je bila ona u emisiji kod Lee Kiš.

Kostićeva je dodala da svakako nije odustala od ljubavi.

"Mora da bude vernik, da bude dobar i da ne laže, a sve ostalo ćemo tako. Fizički izgled, šta mu vredi da ima mišiće ako nema pameti. Moje sestre sve imaju muževe, pa žive katastrofa. Svi lažno žive. Ako ne možete zajedno bolje se raziđite", rekla je Kostićeva, prenosi Telegraf.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković