Pjesma za Eurosong nastala iz slomljenog srca

Predstavnica Crne Gore na Eurosongu Vladana Vučinić kazala je da pjesma kojom će nas predstavljati u Torinu nastala iz njenog slomljenog srca i da misli da će taći ljude širom svijeta.

Vladana je na instagramu saopštila da za nju predstavlja čast to što će učestvovati na ovom prestižnom muzičkom takmičenju koje će se održati u Torinu. Ona je ispričala i kako je pjesma nastala.

“Nedavna tragedija koja se desila u mojoj porodici me je slomila... Pjesma je nekim neopisivim čudom samo “izletjela” iz mene i mogu slobodno reći da je ona ništa drugo do moje srce razbijeno u sitne komadiće, pretvoreno u muziku i riječi”, kazala je Vučinić.

To je sve što je za sada mogla otkriti.

 “Ono što sigurno znam je da će ova pjesma zaživjeti u srcima ljudi, a uz to se nadam da će imati i značajan efekat na njih širom svijeta, u ovim teškim vremenima za sve nas”, kazala je predstavnica Crne Gore.

Posebnu zahvalnost, kako je dodala, duguje svom ko-autoru i aranžeru, Darku Dimitrovu, koji je pjesmu uobličio da zvuči moćno.

“Vidimo se u Torinu! Zdravlje, Ljubav i Mir”, poručila je Vučinić.

Predstavljajući pjesmu crnogorskij javnosti, predsjednica Selekcione komisije i muzička urednica Radija Crne Gore Stana Šalgo kazala jeda izabrana kompozicija pripada pop žanru, da je baladična i aranžmanski kvalitetno urađena.

Izvor:rtcg