Izašao trejler za seriju o Pameli Anderson i Tomiju Liju(video)

Disney+ predstavio je najnoviji trejler za seriju "Pam & Tommy", o legendarnom paru iz devedesetih, Pameli Anderson i Tomiju Liju.

Serija će se u februaru emitovati na platformi Disney+ koji inače nudi filmove i emisije koji su za cijelu porodicu, ali ovoga će puta da rizikuju s nečim potpuno drugačijim.

Serija "Pam & Tommy" će ispričati priču o kućnom filmu za odrasle Pamele Anderson koju glumi britanska glumica Lili Džejms i bubnjara hevi metal benda Mötley Crüe Tomija Lija (Sebastian Stan). Lili i Sebastian su se potpuno transformirali za potrebu uloge, a fanovi su oduševljeni.

Novi trejler prikazuje dosad neviđene scene iz serije smještene u najranije dane interneta koja prikazuje šta se dogodilo nakon što je snimak ukraden iz doma Pamele i slavnog rokera te izazvala neviđenu senzaciju 1997. godine.

Inače, Pamela i Tomi vjenčali su se 1995. godine nakon što su se poznavali samo četiri dana, a razvod je uslijedio tri godine kasnije 1998. U tom braku je rođeno dvoje djece: Brandon Tomas i Dilan Džeger.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković