"Uvod u anatomiju" imaće i 19. Sezonu

Serija "Uvod u anatomiju" imaće i 19. sezonu, najavio je ABC u ponedjeljak, čime se nastavlja jedna od najdugovječnijih serija u istoriji američke televizije, "doktorska" sapunica koja i dalje ima vrlo visoku gledanost.

"Veoma sam uzbuđena što ćemo imati još jednu sezonu, u kojima ćemo nastaviti priče o Meredit, Bejli, Ričardu i drugim lekarima u bolnici Grey Sloan Memorial", rekla je autorka serije Šonda Rajms.

Iako ta medicinska sapunica, koja se snima od 2005. godine, i dalje ima visoku gledanost, glumica Elen Pompeo, koja glumi Meredit Grej, već je govorila o mogućem okončanju serije nakon dvije decenije.

"Pokušavam sve da uvjerim da to mora da se završi. Čini mi se da izgledam veoma naivno kad govorim: 'Kako će priča izgledati, šta ćemo ispričati?'", rekla je prošlog mjeseca za Insajder.

Sedamnaesta sezona serije bila je posvećena borbi protiv pandemije virusa korona, a trenutno se snima 18. sezona.

"Uvod u anatomiju ima globalni uticaj na ljude koji se ne može zanemariti", rekla je izvršna producentkinja serije Krista Vernof.

"Serija nas dira, ponekad mijenja srca i umove širom sveta kroz duboku povezanost koju ljudi osećaju s likovima", dodala je.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković

 

(