Sandra Bulok pauzirala glumu zbog djece

Sandra Bulok prošla je težak put kako bi se ostvarila u ulozi majke. Karijeru glumice morala je da uskladi sa privatnim potrebama, što je dalje dovelo do problema s partnerima.

Metju Mekonahi, Rajan Gosling i televizijsko lice Džesi Džejms samo su neke javne ličnosti koje su ušle u Bulokin život i ostavile bolne rane.

Nakon posljednjeg ljubavnog brodoloma sa TV Zvijezdom Džejmsom od kog se i razvela, glumica je odlučila da je pravo vrijeme da se ostvari kao majka.

Iako je nakon razvoda bila slomljena, proces usvajanja, koji je počela još dok je bila u braku, nastavila je samostalno, te je kao samohrana majka usvojila dječaka Luisa.

Godine 2015. opet je ponovila proces usvajanja i u svoj topli dom primila je djevojčicu Lajlu. Glumica je više puta fotografisana sa djecom u tematskim parkovima, supermarketima i raznim dječijim zabavama. Čini se da uživa u ulozi majke, bez partnera.

Inače, Sandra Bulok je šokirala javnost kad je jednom prilikom u intervjuu za strane medije rekla da će da napravi pauzu od glume, jer, trenutno, ima jedan cilj - da se posveti djeci.

"Trenutno, i ne znam koliko dugo, moram da budem na mjestu koje me čini srećnom", rekla je Bulok za "Entertainment Tonight".

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković